piektdiena, 2010. gada 20. augusts

CEĻA MEKLĒTĀJU NOMETNE 2010


Lai arī saulīte mūs vēl priecē, jāatzīst, ka vasara tuvojas savam noslēgumam. Pavisam drīz atsāksies jaunais mācību gads, bet no brīvlaika paliks vien neizdzēšamas atmiņas par piedzīvojumiem un aizraujošajiem notikumiem. Viens no tādiem noteikti bija Ceļa Meklētāju Latvijas nometne " Kristus Karavīrs 2010". Par piedzīvoto nometnē atmiņās dalās Maija, kurai šī bija pirmā, bet reizē arī pēdējā nometne kā Ceļa Meklētājam. 

CM = KK
Būvējam māju, kur nedēļu dzīvosim
   Šogad es pirmo reizi piedalījos Ceļa Meklētāju nometnē. Tā bija lieliskākā nedēļa šovasar. Par spīti karstajam laikam, mums šī nedēļa bija gan jautra, gan izglītojoša. Strādāt komandā palīdzēja gan konstrukciju veidošana un nojaukšana, gan nodarbības un sporta spēles, gan arī pārgājiens. Nodarbības bija interesantas, tajās iemācījāmies daudz ko jaunu. Tās bija ļoti dažādas - sākot no filcēšanas un sveču liešanas, beidzot ar alpīnismu un ierindas mācību. 
Aina no izrādes "Kristus Karavīrs"
Jautra un pamācoša bija arī izrāde, kuru bija iestudējuši jaunieši un to varēja vērot katrā vakara sanāksmē. Sludinātājs Adams no Īrijas runāja saistošas svētrunas, kuras nedrīkstēja palaist garām. Arī dziesmas, kuras vadīja slavēšanas grupa bija ļoti jaukas un atbilstošas dienas tēmām.
Manuprāt, ļoti jauki bija iepazīties ar citiem Ceļa Meklētājiem no visas Latvijas. Tuvāk sadraudzējāmies ar Dobeles „Gājputnu” klubu, jo mūsu klubi dzīvoja kopā.

Tomēr sadraudzība arī ar citiem klubiem neizpalika.
Līdz lieliskajai peldvietai ceļš bija diezgan tāls – apmēram 3 km, bet arī tas veidoja piedzīvojumus, piemēram, -  kādos veidos mēs tur nokļuvām. :D  
Šīs nometnes tēma bija interesanta un es priecājos, ka varējām vairāk mācīties, kā būt par īstiem Kristus karavīriem. 

/Maija Pauliņa/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru