trešdiena, 2018. gada 28. februāris

3.marts- spēļu vakars
Šajā reizē Ceļa meklētājiem ir plānots spēļu vakars! Kurā kopīgi pavadīsim laiku, atpūtīsimies un iepazīsim viens otru. 
Tāpēc, lai tas būtu vakars, aktivitātes notiks SESTDIEN. Sākums pulksten 17.00 Babītē Gravu ielā 42.

Ja ir kādi sarežģījumi ar ierašanos/ nokļūšanu lūdzu kontaktējieties ar Ievu! 
Līdzi var ņemt kādas uzkodas vai našķus ar ko padalīties ar citiem. 

Tiekamies!


1 komentārs:

  1. Labdien, es esmu Josef Lewis. Cienījams, likumīgs un akreditēts aizdevējs. Mēs sniedzam visu veidu aizdevumus ļoti ātri un viegli, personisko kredītu, auto aizdevumu, mājokļa aizdevumu, studentu aizdevumu, biznesa aizdevumu, izgudrotāja aizdevumu, parāda konsolidāciju. utt

    Saņemiet apstiprinājumu biznesa vai personīgiem aizdevumiem šodien un saņemiet līdzekļus tajā pašā nedēļas laikā. Šos personīgos aizdevumus var apstiprināt neatkarīgi no jūsu kredīta, un ir daudz laimīgu klientu, lai dublētu šo prasību. Bet jums nebūs tikai vajadzīgā personīgā aizdevuma; jūs saņemsiet lētāko. Tas ir mūsu solījums: mēs garantējam viszemāko likmi visiem aizdevumiem ar bezmaksas nodrošinājuma priekšrocībām.

    Mēs cenšamies atstāt pozitīvu ilgstošu iespaidu, pārsniedzot manas klientu cerības viss, ko es daru. Mūsu mērķis ir izturēties pret jums ar cieņu un cieņu, savlaicīgi nodrošinot visaugstākās kvalitātes pakalpojumus. Nav sociālā nodrošinājuma Nepieciešamais numurs un kredīta pārbaude nav nepieciešama, 100% garantēta. Lūdzu, nekavējoties atbildiet, izmantojot zemāk norādīto informāciju, ja jūs interesē aizdevums un neesat izkrāpts.

    E-pasts: progresiveloan@yahoo.com
    Zvans / WhatsApp: +16626183756
    Tīmekļa vietne: https://progresivefunding.wordpress.com

    AtbildētDzēst