piektdiena, 2011. gada 25. februāris

Klubu Dobelē! Klubu Dobelē! Klubu Dobelē!

Šodien, 25.februārī, mūsu klubam "7" bija īpašs piedzīvojums. Devāmies uz Dobeli, lai tur Dobeles kristīgajā pamatskolā stāstītu par Ceļa Meklētājiem. Kā viss sākās un kā tur nokļuvām? Tūlīt pastāstīsim!
  
   Mūsu klubs septembrī organizēja pasākumu saviem draugiem, uz kuru bija ieradušies arī Ceļa meklētāju draugi no Dobeles. Viņiem pasākums patika, kā rezultātā uz klubu vēlējās braukt 4 pusaudži. Pāris reizes viņi, mūsu atbalstīti, arī atbrauca uz nodarbībām, tomēr nav viegli katru nedēļu izbraukāt tādu gabalu... Tad nu sākām domāt, kā šiem bērniem radīt Ceļa Meklētājus pieejamākus. Hmm! Jāiedvesmo dobelnieki! Kā nekā, tur taču reiz tika dibināts viens no pirmajiem klubiem! Pa to laiku arī viena meitene, kura bija braukusi pie mums uz nodarbībām, aizgāja uz savu skolu ar CM kaklautiņu. Ticiet vai nē, bet ar to bija pietiekami, lai uzmanība būtu piesaistīta un jautājumi sekoja aumaļām...  Vēl pēc laika šīs meitenes mamma mums zvana un saka, ka Dobeles kristīgās skolas direktore vēlētos, lai mēs aizbraucam un pastāstam par Ceļa Meklētājiem pamatskolas bērniem... Protams, vai tad mums grūti... bet, ko tālāk? Dievs uzrunāja, ka jāturpina iedvesmot dobelnieki, lai atkal tur varētu būt klubs! Dievs uzrunāja un daži saprata vajadzību, ka tas ir jādara, jo viņi paši savulaik taču bija saņēmuši TIK LIELAS svētības no šīs organizācijas darbības. Ar sirds degsmi - jauni un sparīgi (varbūt nedaudz nobijušies par to, kā būs), viņi teica Dievam: "Jā!"
    Šodien bijām tur - Dobeles kristīgajā pamatskolā, lai pastāstītu par Ceļa Meklētājiem, iemācītu viņiem kādu no "favorītdziesmām", parādītu bildes no CM pasākumiem... Bija, protams,  arī dobelnieki - Inese un Reinis, kuri rādīja bildes un sajūsmināti stāstīja par CM aktivitātēm.
    Pasākums bija izdevies, likās bērnu acīs dzirkstelīte dega, bet cik spožas un paliekošas tās - to redzēsim nākamajā nedēļā. Uzaicinājām bērnus uz pirmo pasākumu pēc nedēļas - svētdienā, kas notiks Dobeles Bērnu un jauniešu centrā. Plānojam turpināt atbalstīt dobelniekus!
    Lūgsim par Dieva darbu Dobelē... Sekojiet mūsu ziņām, lai uzzinātu jaunumus par Dobeles CM klubu... ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru