piektdiena, 2017. gada 9. jūnijs

Nometne:

Šogad Nometnes datumi 9.07.-16.07.
Nometnes vieta: "Denauskas", Stalbes pagasts, Pārgaujas novads, LV-4151.
           Nometne paredzēta vispārizglītojošo skolu audzēkņiemno 10  līdz 16 gadu vecumam. Nometnes programma nav paredzēta speciālo skolu audzēkņiem ar garīgās attīstības traucējumiem.
        Dalības maksas: jūnijā 70 eiro 
Šikāka info avei99.d@gmail.com vai ta tālruni 28818801

Kā mums gāja pagājušajā gadā:

2 komentāri:

  1. Sveiki, es esmu kundze Henrietta Fernando, privātā aizdevuma aizdevējs, kurš dod aizdevumus ar dzīvības laiku. Jums ir nepieciešams steidzams aizdevums, lai dzēstu savus parādus, vai jums ir nepieciešams kapitāla aizdevums, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jūs esat noraidījis bankas un citas finanšu aģentūras? Jums ir nepieciešams konsolidācijas vai hipotekārais kredīts? Neskatoties tālāk, jo mēs esam šeit par visām jūsu finansiālajām problēmām. Mēs aizņemam līdzekļus cilvēkiem, kam vajadzīga finansiāla palīdzība, kuriem ir slikta kredīts vai kuriem vajadzīga nauda, lai nomaksātu rēķinus, ieguldīt uzņēmumos 2% apmērā. Es vēlos izmantot šo datu nesēju, lai informētu sabiedrību par to, ka mēs sniedzam uzticamu palīdzību un saņēmēju un būsim gatavi piedāvāt jums aizdevumu.
    Sūtiet mums vēstuli: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    AtbildētDzēst
  2. Sveiki,

    Vai jūsu apmierināšanai ir nepieciešams ērts aizdevums? Vietējiem un starptautiskiem kredītņēmējiem mēs piedāvājam pieejamu aizdevumu ar 3% procentu likmi. Mēs esam sertificēti, uzticami, uzticami, efektīvi, ātri un dinamiski, un mēs strādājam kopā. mēs piešķiram ilgtermiņa aizdevumu ne vairāk kā no 2 līdz 50 gadiem.

    Vai jums ir nepieciešams tiešs, ērts un pieejams aizdevums, lai samaksātu parādu, uzsāktu uzņēmējdarbību vai kādu citu iemeslu dēļ? Ja tā, lūdzu, sazinieties ar mums ar savu aizdevuma pieprasījumu.

    Šis piedāvājums paredzēts nopietniem cilvēkiem.

    Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir interese, izmantojot: E-pasts: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +18582644849

    Mēs esam sertificēti,
    uzticama, uzticama, efektīva, ātra un dinamiska.

    Ar laba vēlējumiem,
    Dereks Douglass
    easyloanfirm2020@gmail.com



    3% Vienkāršs un pieejams aizdevuma piedāvājums

    AtbildētDzēst