trešdiena, 2015. gada 14. oktobris

24.10.-25.10. Divu dienu sadraudzības pasākums. ( ATJAUNOTS)
Pie mums ciemosies Cēsu Ceļa meklētāju klubs. Šo divu dienu laikā Tev būs iespēja iepazīties ar jauniem draugiem no citām pilsētām. Pavadīt laiku radošās aktivitātēs.  Svētdien pārbaudīsim spēkus pārgājienā.  Sīkāk ar pasākumu programmu var iepazīties zemāk. 

Sestdienas 24.10.15. programma:

Aktivitātes kopā ar Cēsu CM klubu
14:00 Pusdienas Ģimnastikas iela 43, Rīga
14:45 Spēles
16:00 Pastaiga ar aktivitātēm
18:00-20:00 Sports (EDMV sporta zāle) Jāņem līdzviss nepieciešamais sporta zālei- maiņas apavi, sporta tērps.
20:15 Došanās mājās

Svētdienas 25.10.15. programma:

Pārgājiens kopā ar Cēsu CM klubu
9.15 izbraukšana no Ģimnastikas ielas 43, Rīga
11.00 pārgājiena sākums (netālu no Tukuma - Sveikuļi)

10-12 km pārgājiens ar kontrolpunktiem
Līdzi jāņem:

1) siltas drēbes atbilstoši laikapstākļiem. ja laika prognozēs sola lietu obligāti lietus mētelis un bikses. Apavi ieteicams botes, jo būs arī nelielas skriešanas aktivitātes. Būtu labi, ja apavi būtu kaut nedaudz ūdens izturīgi. Teorētiski var arī gumijas zābakus, bet jāskatas, lai nesalst. Drēbes un dvielis pirtij.

2) pusdienu maizītes un dzeramais. vakarā būs ugunskurs ar siltu ūdeni, tapēc var paņemt sauso zupiņu, bet ja nebūs mums būs vairāk līdz, lai visiem pietiktu.

16.00 atgriešanās no pārgājiena
16.00-19.00 aktivitātes pārgājiena vietā - ugunskurs ar tēju un iespējams, ka būs arī pirts, tāpēc līdzi jāpaņem arī dvielis un apģērbs pirtij.

20.00-21.00 atgriešanās Rīgā. Izbraucot no Tukuma informēsim vecākus. Būs iespēja izlaist bērnus pēc nepieciešamības vairākās vietās Rīgā (Pārdaugava-Centrs-Pļavnieki).

Lūdzu pieteikt savu ierašanos/neierašanos pēc iespējas laicīgāk, lai varam plānot cilvēku skaitu.

1 komentārs:

  1. Uzmanību !!

    Tas ir Aso ietaupījums un aizdevumu kreditēšanas uzņēmums. ja jums ir nepieciešams kredīts, lai personīgo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nodzēstu visu savu rēķinu, lūdzu sazinieties ar mūsu mūsu šeit e-pastu:finance_institute2015@outlook.com lai iegūtu vairāk informācijas. Jūsu informācijai, mūsu uzņēmums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni nokļūt atpakaļ pie mums nekavējoties, lai saņemtu darīts ar savu kredīta pārvedums apstiprinājuma dokuments ok.

    Sazināties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)

    Nevilcinieties piemērot.

    AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC

    AtbildētDzēst