otrdiena, 2010. gada 21. septembris

SADRAUDZĪBAS PASĀKUMĀ...

       Septembra vidū, kādā rudenīgi skaistā svētdienas pēcpusdienā, Rīgas 7.draudzes telpās valda rosība. Kāds griež augļus, liek cepumus uz šķīvjiem, kāds piedomā, lai apkārt viss būtu mājīgs un jauks, vēl kādi, pastāvīgu smieklu pavadībā, liek punktus uz "i", lai ciemiņi tiktu sagaidīti godam un šķipsniņa humora būtu garantēts. 
          Tiek gaidīti mūsu kluba ceļa meklētāju draugi no skolas, mūzikas skolas, kā arī pagalma rotaļu biedri un draugi -  ceļa meklētāji -  no Jelgavas. 
Pirmie ierodas jau pavisam laicīgi - 1,5h ātrāk, kā rezultātā mums iespēja iepazīsties ar Oskara draugu - Juri. Vēlāk ierodas ciemiņi no Jelgavas un Rīgas. 
     Pulksten.15:00 jau esam sagaidījuši visus, ar kuriem pavadīt brīnišķīgu vakaru - smieklos, spēlēs, pārdomās un gardumos. Aidā! Kopā būšanas prieks var sākties! :) 

      Vispirms katram pa vienam tiek aizsietas acis un kluba direktors -  Daumants ar kluba padomdevēju, skolotāju - Edgaru un palīgiem Maiju,  Juri un Dainu izved visus pa "visu maņu" stacijām, kur katrs varēja pārliecināties, vai maz zina kā garšo gurķis, smaržo kanēlis, izskatās kredītkarte utt. Līdz beidzot pārbaudīt uzticību lidojošajā krēslā, pasēdēt pie datora -  mazā, smieklīgā jokā un visbeidzot kārtējā maņu pārbaude - vai redzi pareizi?  :)  

         Kamēr notiek pārbaudes "maņu stacijās", pārējie aktīvi iepazīstas dažādās spēlēs un uzdevumos CM skolotājas - Dainas vadībā. Jautras un izklaidējošas spēles turpinās arī nākamajās pāris stundās.
    Vēlāk aplūkojam fotogrāfijas no neaizmirstamākajiem Ceļa meklētāju piedzīvojumiem šajā gadā un, šķiet, katrs ir uzzinājis kaut ko jaunu ;)
   Paldies, ka varējām jūs - Elīna, Solveiga, Dita, Sandi, Guna, Paula, Juri iepazīt tuvāk un tad jau ceram tikties vēl kādos pasākumos! ;)

Lai apskatītu bildes no šī pasākuma:  spied šeit!

piektdiena, 2010. gada 3. septembris

"PARTY"


Vai esi jau saņēmis šādu ziņu no drauga?

Lai iegūtu lielāku attēlu, uzklikšķini uz tā!

Jā? Tad TIEKAMIES! 

                                      Vēl nē? 
                                                     Nu ko Tu! Ja esi šo izlasījis, tad - TIEKAMIES!

ceturtdiena, 2010. gada 2. septembris

PĀRGĀJIENS 2010 Sigulda

    Pārgājiens notika no 22.-24. augustam, bet liela daļa cilvēku Siguldā ieradās jau piektdienā, 20. augustā. No rīta visi bijām dievkalpojumā. Sestdienas sabatskolas stunda bija interesanta un pilna diskusiju. Nelielajā Siguldas draudzes dievnamā bija viesi no vismaz 6 dažādām Latvijas pilsētu draudzēm. Pēc kopīgajām pusdienām sekoja spēle grupās pa visu Siguldu. Staigājot, vajadzēja atrast visus 7 kontrolpunktus, izpildot uzdevumus.
    Svētdien agri no rīta visa mūsu grupa, gandrīz 30 cilvēku sastāvā,  izgāja no dievnama un devās uz staciju. Ar vilcienu devāmies līdz Jāņmuižai, tad ar kājām līdz Gaujai. Tur mūs sagaidīja kanoe laivas. Ar tām mēs, pa vidu ieturot pusdienas, kuģojām līdz nonācām pie Ķoču krācēm. Kad tur nonācām, viss likās bezcerīgi, jo nepārtraukti lija lietus. Tomēr vairāki no mums vienojās kopīgā lūgšanā, un pat pirms tika pateikts Āmen, uzspīdēja saules stari. Slava Dievam! Arī lielākajai daļai cilvēku izdevās izžāvēt slapjās drēbes. 
   Nākamajā dienā devāmies ceļā līdz Līgatnei. Tur nakšņojām jaukā nometnes vietā. Otrdienas rītā sākām iet diezgan agri. Ejot, gājām garām interesantai fermai, kur sastapām gan pāvus, gan fazānus. Beigās nonācām Siguldas Paradīzes kalnā, kur tieši pirms 2 gadiem tajā pašā dienā mūsu direktors Daumants bildināja Dainu. Kāda skaista sagadīšanās! No Paradīzes kalna pavērās ļoti krāšņs skats uz Latvijas dabu. Ap pulksten 22.00 ieradāmies atpakaļ Pērkona ielā 19.
    Šis pārgājiens, manuprāt, daudzus ļoti satuvināja un palīdzēja sadraudzēties. Noritēja gan izglītojošas un sarežģītas, gan vienkārši jautras sarunas. Radās pat pārgājiena dziesmiņa un kāds pat atzinās mīlestībā. :D Viss pārgājiens bija piepildīts ar Dieva svētībām. PALDIES TEV, TĒVS!

/Maija Pauliņa/